Capsula cu ozon, cel mai modern echipament de întreținere a sănătății, este prezenta in Galati la Policlinica Terra Clinique.

Dispozitivul este de ultimă generație și are multiple efecte terapeutice, utilizându-se cu succes nu numai în cazul afecțiunilor medicale, ci și pentru înfrumusețare, relaxare și  SPA.

Orice țesut vătămat prezintă o oxigenare slabă. Cu ajutorul tratamentului de ozonoterapie, bazat pe un amestec de oxigen și ozon, țesutului i se oferă, la nivel celular, elementul vital, esențial pentru reparație și revenire la starea de normalitate, de sănătate.

„Ozonul are o mulțime de proprietăți: are acțiune antibacteriană, antifungică, antivirală, este antiinflamator și imunomodulator, optimizează funcțiile organelor, detoxifiaza, putand fi folosita in recuperare medicala, in dermatologie si estetica. Aceasta capsula inglobeaza 3 terapii: ozonoterapia, terapia cu infraroșii  si fototerapia prin culoare. Este indicata in cazul afecțiunilor reumatice, precum artroze (coxartroze, gonartroze, spondiloartroze, artroze ale articulațiilor mici), discopatii, hernia de disc vertebral, afecțiuni inflamatorii ale articulațiilor, tendinite, bursite, fibromialgii sau contracturi musculare”.

 

Dr. Primar Lipsa Gabriel – Specialist Oxigen-Ozono-Terapie