Daca vrei sa ai fata neteda sau buze pline si conturate, solutiile estetice nechirurgicale, mini-invazive si la indemana sunt tratamentele bazate pe injectii cu Acid Hialuronic. Injectarea cu aceasta substanta naturala este preferata din ce in ce mai mult in ultima vreme datorita compatibilitatii sale cu organismul uman si a rezultatelor excelente.

Acidul Hialuronic este un o substanta naturala ce poate fi gasita aprope in orice vietate de pe planeta. La oameni, acidul hialuronic are rolul de retea de transferare a nutrientilor esentiali prin fluxul sanguin catre celulele pielii. Cea mai mare concentratie de acid hialuronic se gaseste in tesuturile conjunctive moi, fluidele din zona ochilor si articulatii.

Peelingul facial

Peelingul este o metoda dermato-cosmetica folosita cu scopul de a indeparta celulele moarte de la suprafata pielii in vederea stimularii functiei celor din straturile profunde. Cele mai multe tehnici nu modifica in mod dramatic arhitectura dermului, deoarece actioneaza cu precadere la nivelul epidermei (stratul superficial al pielii), insa exista si metode mai agresive prin care se poate modifica chiar si structura proteinelor din piele.

Peelingurile (cunoscute si sub termenul