Bun venit la Terra Clinique!

Contact : 0336.911

Program: Luni-Vineri 7AM-8PM / Sambata 8AM-2PM

Contact : 0336.911

Kinetoterapia

Kinetoterapie este una dintre cele mai importante etape de recuperare medicala, urmareste redarea sau imbunatatirea mobilitatii fizice, a posturii si a echilibrului, a tonifierii musculare, drenaj venos si limfatic, cresterea capacitatii la efort, profilaxie pentru diferite afectiuni ale coloanei, profilaxie osteoporoza, profilaxie caderi pentru persoanele varstnice prin exercitii fizice specifice, adaptate pacientului si efectuate in prezenta terapeutului. Se adreseaza unei game largi de afectiuni, dar in aceeasi masura poate fi efectuata si de catre persoane sanatoase in vederea obtinerii unei forme fizice bune sau pentru intretinere corporala. Toate acestea sunt completate de aparatura moderna, mereu in curs de actualizare in functie de tehnologia momentului.

Hidrokinetoterapia

Hidrokinetoterapia este o gimnastică medicală făcută în scop terapeutic în apă și este complementară kinetoterapiei, grăbind astfel apariția rezultatelor dorite.  Principalul nostru obiectiv constă în asigurarea condițiilor pentru creșterea normală și armonioasă a organismului și, implicit, prevenirea apariției deficiențelor fizice și a contactării unor patologii care le-ar putea afecta dezvoltarea normală. Acest tip de terapie este utilă atât în recuperarea afecțiunilor locomotorii, cât și în tratarea unor afecțiuni ale organelor interne, respiratorii, metabolice și chiar digestive.

Hidrokinetoterapia este folosită cu rezultate foarte bune în tratamentul integral pentru o gamă largă de afecțiuni și prezintă un avantaj major, în comparație cu cea convențională, deoarece mediul acvatic reduce greutatea corpului uman, facilitând astfel mobilitatea. Reducând gravitația, corpul cântărește mai puțin, copilul se mișca mai ușor și nu este nevoie să își susțină singur greutatea corpului ca pe uscat, de aceea hidrokinetoterapia se pretează și bebelusilor care încă nu au învățat să se ridice în picioare.

Nu mai este nevoie să precizăm că, pe lângă aspectele ce țin de terapia de recuperare, educația acvatică a copiilor în primele luni și ani de viață este foarte importantă pentru o dezvoltare frumoasă și armonioasă.

Programele stabilite de specialiștii noștrii sunt, ca și cele de la kinetoterapie concepute astfel încât ședințele să se desfașoare într-o atmosferă veselă, prietenoasă care stimuleaza copiii în funcție de nevoile fiecăruia și sunt realizate conform protocoalelor de lucru. De asemenea, terapeuții noștrii se axează pe particularitățile și patologiile fiecărui copil în parte, terapia fiind individuală.

Indicatiile Hidrokinetoterapiei

Beneficiile Hidrokinetoterapiei

Tipuri abonamente inot

Tipuri de abonamente inot pentru copii desfasurate pe grupe de 6: durata sedintei – 60 min

1 sedinta

Lei 70
 •  

4 sedinte

1 data pe saptamana
Lei 250 Lunar
 •  

8 sedinte

De 2 ori pe saptamana
Lei 400 Lunar
 •  

Tipuri de abonamente inot si Aqua Gym, pentru adulti, pentru gravide, la recomandarea medicului, desfasurate pe grupe de cate 6: durata sedintei 60 min

1 sedinta

Lei 80
 •  

4 sedinte

1 data pe saptamana
Lei 300 Lunar
 •  

8 sedinte

De 2 ori pe saptamana
Lei 550 Lunar
 •  

Tipuri de abonamente inot pentru copii – Antrenor Personal (durata sedintei 60 min) – 2 copii/sedinta

1 sedinta

Lei 170
 •  

4 sedinte

1 data pe saptamana
Lei 600 Lunar
 •  

8 sedinte

De 2 ori pe saptamana
Lei 1120 Lunar
 •  

Tipuri de abonamente inot pentru bebelusi (durata sedintei 30 min) Aqua Bebe in grup de 3 bebelusi (unul dintre parinti intra in apa impreuna cu bebelusul)

1 sedinta

Lei 130
 •  

4 sedinte

1 data pe saptamana
Lei 400 Lunar
 •  

8 sedinte

De 2 ori pe saptamana
Lei 750 Lunar
 •  

Aqua fitness cu aparate special de apa, pentru copii si adulti, desfasurate pe grupe de cate 6 (durata sedintei – 60 min)

1 sedinta

Lei 100
 •  

4 sedinte

1 data pe saptamana
Lei 300 Lunar
 •  

8 sedinte

De 2 ori pe saptamana
Lei 500 Lunar
 •