Bun venit la Terra Clinique!

Contact : 0336.911

Program: Luni-Vineri 7AM-8PM / Sambata 8AM-2PM

Contact : 0336.911

Politica de Retur

Politica de retur a produselor si serviciilor

Serviciile medicale sunt transmisibile oricarei rude/prieten. Daca serviciul medical achitat nu a fost efectuat din motive ce tin de persoana pacientului, acesta are dreptul sa foloseasca suma respectiva pentru acelasi serviciu sau alte servicii medicale existente in clinica in termen de maximum 90 de zile de la data achitarii. In cazul in care suma nu este consumata in acest termen de 90 de zile de la data achitarii, dreptul de utilizare a acestei sume sau de transfer catre alte persoane este anulat si suma nu este returnata.

In cazul in care serviciul medical nu este efectuat din motive imputabile furnizorului de servicii (absenta medicului, defectarea unui aparat medical, etc), suma achitata va fi returnata integral.

Furnizorul nu raspunde si nu este responsabil pentru orice ne-executare a serviciului sau pentru orice alta degradare a serviciului sau pentru orice intarziere in furnizarea acestuia care poate fi atribuita actiunilor sau omisiunilor pacientului sau daca serviciul nu poate fi efectuat de furnizor deoarece utilizatorul refuza in mod nejustificat sa se prezinte in clinica.

Consumatorul are obligatia sa anunte in scris pe email office@terraclinique.ro intentia de reprogramare sau anulare cu 5 zile lucratoare inainte de data programarii.

Prestatorul rambursează sumele menţionate prin OP in contul IBAN furnizat de catre consumator fara a fi în sarcina prestatorului plata de comisioane necesare rambursării.

Fără a aduce atingere primului paragraf al prezentei sectiuni, prestatorul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de prestator.

Daca aveti nelamuriri privind returnarea sumelor achitate pentru efectuarea anumitor servicii medicale, va rugam sa ne contactati pe email: office@terraclinique.ro.