Bun venit la Terra Clinique!

Contact : 0336.911

Program: Luni-Vineri 7AM-8PM / Sambata 8AM-2PM

Contact : 0336.911

Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie

In cadrul Terra Clinique, Recuperarea Medicala este o specialitate foarte importanta care trateaza toate tipurile de afectiuni ale pacientilor. Serviciile de recuperare medicala oferite sunt la cel mai inalt standard de calitate, personalul medical implicat fiind pregatit sa asigure tratamente complexe folosind aparatura de ultima generatie.

Baza de Recuperare Terra Clinique ofera tratament si recuperare pentru toate grupele de varsta, inclusiv pacientelor insarcinate, cu scop curativ, dar si profilactic (pentru cei sanatosi sau de preventie a recaderii bolii).

Planul de tratament este stabilit de catre medicul specialist in functie de stadiul bolii si de afectiunile coexistente. Tratamentul din baza de recuperare se adreseaza pacientilor utilizand urmatoarele proceduri:  fizioterapie (Terapie Tecar, SIS, Magnetoterapie, Laserterapie+Laserterapie de inalta frecventa HIL, Ultrasunet, Ultrasunet, Curenti de joasa, medie si inalta frecventa, Limfodrenaj mecanic, Shock Waves), kinetoterapie adulti si copii/bebelusi, aplicatii parafina, masaj terapeutic in functie de afectiune (inclusiv masaj manual de drenaj limfatic).

Am dotat Departamentul de Recuperare Medicala, Medicina Fizica si Balneologie cu aparatura ultra performanta pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cea mai buna ingrijire.

Fizioterapie

Kinetoterapie

Cum decurge o vizita la Departamentul nostru de Recuperare Medicala?

Departamentul nostru are receptie proprie pentru intampinarea pacientilor, informarea acestora si preluarea de catre personalul medical. Procedurile de recuperare aplicate sunt consemnate in fisa de tratament intocmita de catre medicii de specialitate, ca urmare a consultului, si fac parte din planul care vizeaza recuperarea sau/ si imbunatatirea functiei unui organ, segment sau a intregului organism.

Afectiuni Tratate

La Terra Clinique, performanta medicala ajuta la Performanta sportiva!

Oferim tratament personalizat si integrat pentru sportivii de perfomanta, sportivii amatori sau persoanelor active, in cadrul Departamentului de Traumatologie Sportiva.

Astfel, medicii implicati in acest departament, pot sa comunice si sa urmareasca, mult mai in detaliu, evolutia unui pacient, din momentul in care acesta este evaluat clinic si paraclinic, diagnosticat, operat (acolo unde este cazul), recuperat medical, consiliat psihologic si nutritional, pana la integrarea familiala si profesionala.

In Departamentul de Recuperare Medicala, Medicina Fizica si Balneologie, cu tehnicile fizicale si masaje, putem sa reducem durerea pana la disparitie. Cu ajutorul kinetoterapiei, putem sa crestem mobilitatea si sa redam forta musculara prin metode foarte putin invazive sau neinvazive. Este cea mai simpla metoda. Plus ca putem amana astfel foarte mult timp diverse interventii chirurgicale”.

Recuperare medicala afectiuni post-traumatice

Recuperare medicala afectiuni reumatismale

Recuperare medicala neurologica

Recuperare medicala afectiuni ale coloanei vertebrale